Ruwatan: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
394 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
*Sing lair tunggal utawa [[ontang-anting]]
*[[Kembang sepasang]] utawa kembar
*[[Sendhang apit pancuran|Sendhang kapit pancuran]] utawa lanang, wadon, lanang, uga
* Pancuran Kapit Sendang, utawa anak wadon, lanang, wadon.
*[[Uger-uger lawang]] utawa anak loro lanang kabèh
*[[Ontang-onting]] utawa anak siji wadon
*[[Pendhawa]] utawa anak lima lanang kabeh
* Pendhawi anak lima wadon kabeh.
*[[Kedhana-kedhini]] utawa anak loro lanang wadon
*[[Gondhang kasih]] anak loro beda pakulitane, siji ireng siji putih
*[[Dhampit]] utawa anak loro lanang wadon kang laire bareng
* Jawi ngirit Banteng, anak mbarep wadon, adhine lanang kabeh
* Banteng ngirit Jawi, anak lanang pembarep, adine wadon kabeh
*
* saramba, anak 4 lanang kabeh
* Sarimpi, anak 4 wadon kabeh
* Bungkus,
* Julung Pujut
* Julung wangi
* Julung Sungsang
* Tiba sampir
* Wahono
* Margono
* Slewah
* Bule
* Kresna
* Walika
* Wungkuk
* Dengkak
* Wujil
==Sesajèn==
[[Sesajèn]] sing disiapake kanggo upacara adat iki antarané:
8

besutan

Menu navigasi