Palanangan: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
67 bèt wis dibusak ,  7 taun kepungkur
c
c (The file Image:Gray1158.png has been removed, as it has been deleted by commons:User:INeverCry: ''Per commons:Commons:Deletion requests/penis''. ''Translate me!'')
c (The file Image:Penile-Clitoral_Structure.JPG has been removed, as it has been deleted by commons:User:INeverCry: ''Per commons:Commons:Deletion requests/penis''. ''Translate me!'')
 
== Struktur ==
 
[[Gambar:Penile-Clitoral Structure.JPG|thumb|right|200px|struktur]]
Pénis [[manungsa]] dumadi saka telung kolom ''tissue'' biologi: loro [[Corpus cavernosum penis|corpora cavernosa]] sing jèjèr ing sisi ''dorsal'' lan siji [[corpus spongiosum]] sing dumunung ing antarané ing sisi ''ventral''.
 
3.178

besutan

Menu navigasi