Sato kéwan: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
8 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
|}
 
<marquee>kontol konto </marquee> <br />
'''Kéwan''', iku [[organisme]] sing digolongké ing [[karajan (biologi)|karajan]] '''Animalia''' utawa '''Metazoa '''cok. Kéwan iku salah siji [[makluk urip]] sing ana ing [[Alam Semesta|alam semesta]] su. Kéwan bisa kasusun saka siji [[sèl (biologi)|sèl]] ([[uniselular]]) utawa akèh [[sèl]] ([[multiselular]]).
 
Naraguna anonim

Menu navigasi