Saksofon: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
32 bèt wis dibusak ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (Bot: Migrating 72 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q9798 (translate me))
Tidak ada ringkasan suntingan
{{inuseuntil|28 pebruari 2013}}
[[gambar:Saxophone alto.jpg|thumb|200px|gambar saksofon]]
'''Saksofon''' dikembangaké taun 1840-an dening Adolphe saksofon, dheweké saka kebangsaan Belgia. Nalika esih nyambutgawe ana ing toko piranti bapake nang Brussels, Adolphe miwiti ngembangaké piranti kang duweni proyeksi instrumen kuningan kang lewih lincah saka piranti musik damu kayu.
4.307

besutan

Menu navigasi