Drustajumena: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
15 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
{{kembangkan}}
'''Drustajumena''' utawa '''Drestadyumna''' yaiku putrané [[Drupada|Prabu Drupada]] lan rayiné Dèwi [[Drupadi]]. Nalika perang [[Perang Bratayuda|Bratayuda]] satriya iki dadi [[senopati]]né [[Pandhawa]]. Drustajumena dadi satriya sing ngawonaké Resi [[Druna]].
 
4.292

besutan

Menu navigasi