Ostrali: Béda antara owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
56 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
c
c (Bot: Migrating 225 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q408 (translate me))
 
== Etimologi ==
[[Gambar:Flinders View of Port Jackson taken from South HeadView_of_Port_Jackson,_taken_from_the_South_Head_from_A_Voyage_to_Terra_Australis_(1814)_by_Matthew_Flinders.jpg|jmpl|ki|Gegambaran [[Port Jackson]], sawijine pelabuhan ing Kutha [[Sydney]] ing wektu kepungkur. (Saka ''A Voyage to Terra Australis''.)]] ''Australis'', kang tegesé "sisih kidul". Legenda bab "tlatah kang ora dimangertèni ing kidul" (''[[Terra Australis|terra australis incognita]]'') saka jaman Romawi kuwi wis ana ing ilmu geografi abad tengahan, nanging durung adhedhasar saka kawruh nyata bab bawana iki.
 
== Sajarah ==
2.889

besutan

Menu navigasi