Cho Oyu: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
68 bèt wis dibusak ,  7 taun kepungkur
typo
(+ infobox)
(typo)
| mapsize = 250
}}
[[Gambar:ChoOyu-fromGokyo.jpg|250px|thumb|Kendahan Gunung Cho Oyu]]
 
'''Cho Oyu''' utawi gunung RangeCho Oyu ingkang tegesipun 'Dewi Turqoise" misuwur kanthi gunung ingkang paling inggil urutan kaping enem wonten ing donya. Papanipun manggèn wonten ing sisih kilèn saking gunung ingkang paling inggil wonten ing Donya [[Everest]] kaliyan [[Lhotse]], kaping sekawan urutan inggilipun wonten ing tlatah [[Khumbu]] [[Nepal]] sisih wétan winatesanipun[[Tibet]]. Its inggih menika setunggal puncak ingkang inggil.<ref name= "internet 1">{{id}}[http://arus-nirwana.blogspot.com/2011/01/gunung-cho-oyu.html](dipunundhuh tanggal 21 September 2012)</ref>
11.904

besutan

Menu navigasi