1927: Béda antara owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
18 bèt wis dibusak ,  6 taun kepungkur
c
Bot: Migrating interwiki links, now provided by Wikidata on d:q18110
c (Bot: Nambahaké ce:1927 шо)
c (Bot: Migrating interwiki links, now provided by Wikidata on d:q18110)
 
[[nv:1901 – 1950]]
 
[[ce:1927 шо]]
28.169

besutan

Menu navigasi