Asèt: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gedhéné ora owah ,  8 taun kepungkur
c
TracySurya mindhahaken kaca Aktiva dhumateng Asèt: luwih umum
c (-{{inuseuntil|28 Pebruari 2013}}, typo, +kat)
c (TracySurya mindhahaken kaca Aktiva dhumateng Asèt: luwih umum)
8.252

besutan

Menu navigasi