Idham Chalid: Béda antara owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
135 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
|religion = [[Islam]]
}}
'''Idham Chalid''' ({{lahirmati|[[Satui, Tanah Bumbu|Satui]], [[Hindia Walanda]]|27|8|1921|[[Jakarta]]|11|7|2010}}) inggih menika salah satunggalipun politikus lan menteri [[Indonesia]] ingkang gadhah pangaribawa ing jamanipun. Panjenenganipun ugi aktif kegiyatan kaagamaan lan ugi nate njabat Ketua Tanfidziyah [[Nahdlatul Ulama]] wekdal taun [[1956]]-[[1984]].
 
==Cathetan Suku==
8.966

besutan

Menu navigasi