Socakangsi, Jatinom, Klathèn: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
36 bèt wis dibusak ,  8 taun kepungkur
c
Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q12515735 (translate me)
c (Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q12515735 (translate me))
{{Kecamatan Jatinom }}
{{Kabupaten Klaten }}
 
[[id:Socokangsi, Jatinom, Klaten]]
28.169

besutan

Menu navigasi