Basa Itali: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
16 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
Sithik
c (Bot: Migrating 162 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q652 (translate me))
c (Sithik)
[[Kategori:Budaya Vatikan]]
[[Kategori:San Marino]]
[[Kategori:Basa ing Swiss|Italia]]

Menu navigasi