Menara: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
28 bèt wis dibusak ,  9 taun kepungkur
c
Bot: Migrating 2 interwiki links, now provided by Wikidata on d:Q12518
cTidak ada ringkasan suntingan
c (Bot: Migrating 2 interwiki links, now provided by Wikidata on d:Q12518)
 
[[Kategori:menara]]
 
[[id:menara]]
[[en:tower]]
1.471

besutan

Menu navigasi