46: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
11 bèt wis dibusak ,  9 taun kepungkur
c
Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q24535 (translate me)
c (Bot: Nyingkiraké wuu:46年 (deleted))
c (Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q24535 (translate me))
 
[[als:40er#46]]
[[rue:46]]
28.169

besutan

Menu navigasi