Kabupatèn Kampar: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
144 bèt wis dibusak ,  9 taun kepungkur
c
Bot: Migrating 6 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q7613 (translate me)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké min:Kabupaten Kampar)
c (Bot: Migrating 6 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q7613 (translate me))
[[Kategori:Kabupatèn ing Indonésia|Kampar]]
[[Kategori:Kabupatèn Kampar| ]]
 
[[en:Kampar Regency]]
[[id:Kabupaten Kampar]]
[[min:Kabupaten Kampar]]
[[ms:Kabupaten Kampar]]
[[nl:Kampar (regentschap)]]
[[ru:Кампар]]
19.383

besutan

Menu navigasi