Gambiran, Banyuwangi: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
62 bèt wis dibusak ,  8 taun kepungkur
c
Bot: Migrating 2 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q7117367 (translate me)
c (Robot: Perubahan kosmetika)
c (Bot: Migrating 2 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q7117367 (translate me))
[[Kategori:Kecamatan ing Indonésia]]
[[Kategori:Gambiran, Banyuwangi]]
 
[[id:Gambiran, Banyuwangi]]
[[map-bms:Gambiran, Banyuwangi]]
19.383

besutan

Menu navigasi