Homs: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
5 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
→‎Pranala njaba: voy:, replaced: {{Wikitravel → {{wikivoyage| using AWB
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké br:Homs)
c (→‎Pranala njaba: voy:, replaced: {{Wikitravel → {{wikivoyage| using AWB)
* [http://www.emesanet.com Emesa-net] {{Ar icon}}
* [http://www.ssnphoms.com Executive Branch of Homs] {{Ar icon}}
* {{Wikitravelwikivoyage|Homs}}
 
{{Suriah-geo-stub}}
266

besutan

Menu navigasi