Wisnu: Béda antara owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
15 bèt wis dibusak ,  7 taun kepungkur
c
Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q11380 (translate me)
c (Bot: Migrating 74 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q11380 (translate me))
c (Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q11380 (translate me))
[[Kategori:Paraga wayang]]
[[Kategori:Déwa Hindhu]]
 
[[ro:Vișnu]]
19.383

besutan

Menu navigasi

Piranti pribadi

Mandhala aran

Varian

Liyané