Tepus, Gunungkidul: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
87 bèt wis dibusak ,  9 taun kepungkur
c
Bot: Migrating 3 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q4990873 (translate me)
c (Wagino 20100516 mindhahaken kaca Tepus, Gunungkidul dhumateng Tepus, Gunung Kidul langkung pangalihan: fixed name Q4990873)
c (Bot: Migrating 3 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q4990873 (translate me))
[[Kategori:Kabupatèn Gunung Kidul]]
[[Kategori:Kecamatan ing Kabupatèn Gunung Kidul|Tepus]]
 
[[id:Tepus, Gunung Kidul]]
[[map-bms:Tepus, Gunung Kidul]]
[[ms:Tepus, Gunung Kidul]]
28.169

besutan

Menu navigasi