Nglipar, Gunungkidul: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
93 bèt wis dibusak ,  7 taun kepungkur
c
Bot: Migrating 3 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q4250849 (translate me)
c (Wagino 20100516 mindhahaken kaca Nglipar, Gunungkidul dhumateng Nglipar, Gunung Kidul langkung pangalihan: fixed name Q4250849)
c (Bot: Migrating 3 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q4250849 (translate me))
[[Kategori:Kabupatèn Gunung Kidul]]
[[Kategori:Kecamatan ing Kabupatèn Gunung Kidul|Nglipar]]
 
[[id:Nglipar, Gunung Kidul]]
[[map-bms:Nglipar, Gunung Kidul]]
[[ms:Nglipar, Gunung Kidul]]
28.169

besutan

Menu navigasi