Manisrengga, Klathèn: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
60 bèt wis dibusak ,  8 taun kepungkur
c
Bot: Migrating 2 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q4089375 (translate me)
c (r2.6.4) (bot Menambah: map-bms:Manisrenggo, Klaten)
c (Bot: Migrating 2 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q4089375 (translate me))
[[Kategori:Manisrengga, Klathèn]]
[[Kategori:Kecamatan ing Jawa Tengah]]
 
[[id:Manisrenggo, Klaten]]
[[map-bms:Manisrenggo, Klaten]]
28.169

besutan

Menu navigasi