Pangidhèntifikasi Obyèk Digital: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
39 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké sq:Identifikues dixhital objektesh
c (r2.7.2) (Bot: Ngowah zh:數碼物件識別號 dadi zh:DOI)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké sq:Identifikues dixhital objektesh)
[[sk:Digital Object Identifier]]
[[sl:Identifikator digitalnega objekta]]
[[sq:Identifikues dixhital objektesh]]
[[sr:Digitalni identifikator objekta]]
[[sv:Digital object identifier]]
40.179

besutan

Menu navigasi