1762: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
21 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké nv:1751 – 1800
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké ta:1762)
c (Bot: Nambahaké nv:1751 – 1800)
[[nov:1762]]
[[nrm:1762]]
[[nv:1751 – 1800]]
[[oc:1762]]
[[os:1762-æм аз]]
32.744

besutan

Menu navigasi