Kabupatèn Siak: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
23 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké min:Kabupaten Siak
c (r2.7.1) (Bot: Nambahaké ru:Сиак)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké min:Kabupaten Siak)
[[fr:Kabupaten de Siak]]
[[id:Kabupaten Siak]]
[[min:Kabupaten Siak]]
[[ms:Kabupaten Siak]]
[[nl:Siak]]
2.940

besutan

Menu navigasi