Kategori:Lair 1939: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
35 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké uz:Turkum:1939-yilda tugʻilganlar)
c (Bot: Nambahaké ku:Kategorî:Jidayîkbûn 1939)
[[ko:분류:1939년 태어남]]
[[krc:Категория:1939 джылда туугъанла]]
[[ku:Kategorî:Jidayîkbûn 1939]]
[[la:Categoria:Nati 1939]]
[[lb:Kategorie:Gebuer 1939]]
32.744

besutan

Menu navigasi