Aron Ralston: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
20 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.6.5) (Bot: Nambahaké nl:Aron Ralston
c (r2.7.3) (Bot: Ngowah ko:애런 랄스턴 dadi ko:애런 랠스턴)
c (r2.6.5) (Bot: Nambahaké nl:Aron Ralston)
[[ja:アーロン・ラルストン]]
[[ko:애런 랠스턴]]
[[nl:Aron Ralston]]
[[no:Aron Ralston]]
[[pl:Aron Ralston]]
2.721

besutan

Menu navigasi