Malaria: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
35 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.2) (Bot: Nambahaké as:মেলেৰিয়া
c (r2.7.2+) (Bot: Nambahaké tt:Бизгәк авыруы)
c (r2.7.2) (Bot: Nambahaké as:মেলেৰিয়া)
[[ar:برداء]]
[[arz:مالاريا]]
[[as:মেলেৰিয়া]]
[[ast:Malaria]]
[[az:Malyariya]]
3.733

besutan

Menu navigasi