Etten-Leur: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
32 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.6.5) (Bot: Nambahaké ja:エッテン=ルール
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké sq:Etten-Leur)
c (r2.6.5) (Bot: Nambahaké ja:エッテン=ルール)
[[id:Etten-Leur]]
[[it:Etten-Leur]]
[[ja:エッテン=ルール]]
[[li:Etten-Leur]]
[[lt:Etenas-Leras]]
2.367

besutan

Menu navigasi