Kanker: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
23 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké tt:Яман шеш
c (Bot: Nambahaké tt:Яман шеш)
[[tl:Kanser]]
[[tr:Kanser]]
[[tt:Яман шеш]]
[[uk:Злоякісна пухлина]]
[[ur:سرطان (عارضہ)]]
32.744

besutan

Menu navigasi