1 Dhésèmber: Béda antara owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
1.099 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
c (r2.7.2) (bot Menambah: ext:1 diziembri)
 
== Kadadosan Wigati ==
* Dinten pèngeten [[AIDS]] sadonya.
* [[1973]] - [[Papua Nugini]] mardika saking [[Australia]].
* '''[[1835]]''' - [[Hans Christian Andersen]] nerbitaken buku dongèng sepisananipun.
* '''[[1888]]''' - Kutha [[Sawahlunto]] dipundegaken déning [[Walanda]] ing [[Sumatra Kulon|Sumatra Kilèn]] minangka kutha ingkang dipundegaken khusus kanggé dipundadosaken kutha tambang. [[Sawahlunto]] punika satunggal-satunggalipun kutha tambang ing [[Sumatra Kulon|Sumatra Kilèn]]
* '''[[1956]]''' - [[Hatta]] mundur minangka [[Wakil Présidhèn Républik Indonésia|wakil présidhèn]]. Kursi wakil présidhèn kosong dumugi taun [[1973]].
* '''[[1973]]''' - [[Papua Nugini]] mardika saking [[Australia]].
 
* {{Berita
|tgl = [[2012]]
|ber = - [[Kuwait]] nyelenggarakaken [[Pamilihan umum Parlemèn Kuwait 2012|pamilihan umum parlemèn]].
|HU = y
|gbr =
|wid =
|u1 = http://www.bbc.co.uk/news/world-middle-east-20571958
|n1 = BBC
}}
 
* {{Berita
|tgl = [[2012]]
|ber = - Pecatur [[Ukraina]] [[Anna Ushenina]] njawarani [[Kajuwaran Catur Donya Wanita 2012]] ing [[Khanty-Mansiysk]], [[Rusia]].
|HU = y
|gbr =
|wid =
|u1 = http://www.chess.com/news/anna-ushenina-is-the-new-womens-world-chess-champion-9089
|n1 = Chessnews
}}
 
== Wiyosan ==
8.252

besutan

Menu navigasi