Kabupatèn Purwareja: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
24 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.1) (Bot: Nambahaké fa:پوروورجو
c (Bot: Nambahaké map-bms:Kabupaten Purworejo)
c (r2.7.1) (Bot: Nambahaké fa:پوروورجو)
 
[[en:Purworejo Regency]]
[[fa:پوروورجو]]
[[fr:Kabupaten de Purworejo]]
[[id:Kabupaten Purworejo]]
527

besutan

Menu navigasi