Bloemfontein: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gedhéné ora owah ,  9 taun kepungkur
c
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké pa:ਬਲੂਮਫੋਂਟੈਨ)
[[lv:Blumfonteina]]
[[mk:Блумфонтејн]]
[[ml:ബ്ലൂംഫൗണ്ടെയിൻ]]
[[ml:ബ്ലൂംഫൌണ്ടെയിൻ]]
[[mr:ब्लूमफाँटेन]]
[[ms:Bloemfontein]]
40.557

besutan

Menu navigasi