Gajah: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
14 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké jbo:xanto
c (Bot: Nambahaké ceb:Elephantidae)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké jbo:xanto)
[[it:Elephantidae]]
[[ja:ゾウ]]
[[jbo:xanto]]
[[ka:სპილოსებრნი]]
[[kg:Nzau]]
40.597

besutan

Menu navigasi