Ryan Giggs: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
26 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.2+) (Bot: Nambahaké arz:راين جيجز
c (r2.7.2) (Bot: Nambahaké vo:Ryan Giggs)
c (r2.7.2+) (Bot: Nambahaké arz:راين جيجز)
 
[[ar:ريان غيغز]]
[[arz:راين جيجز]]
[[bg:Райън Гигс]]
[[bn:রায়ান গিগস]]
62.955

besutan

Menu navigasi