Oliver Kahn: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
18 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.5.4) (Bot: Nambahaké tk:Oliwer Kan
c (r2.7.2) (bot Menambah: zh-yue:簡尼)
c (r2.5.4) (Bot: Nambahaké tk:Oliwer Kan)
[[sr:Оливер Кан]]
[[sv:Oliver Kahn]]
[[tk:Oliwer Kan]]
[[tr:Oliver Kahn]]
[[uk:Олівер Кан]]
1.513

besutan

Menu navigasi