Menyang kontèn

1116: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.2+) (Bot: Nambahaké sh:1116
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké ga:1116)
c (r2.7.2+) (Bot: Nambahaké sh:1116)
[[scn:1116]]
[[se:1116]]
[[sh:1116]]
[[simple:1116]]
[[sk:1116]]
63.110

besutan