Wektu Indonésia bagéyan Tengah: Béda antara owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
c
tanpa ringkesan besutan
c (typo)
c
'''Wektu Indonésia bagéyan Tengah''' utawa '''WITA''' (Waktu Indonesia Tengah), kuwi salah siji saka telung [[zona wektu]] sing dianggo ing [[Indonésia]]. Kaloro zona wektu liyané yakuwi [[Wektu Indonésia bagéyan Kulon (WIB)|WIB]] lan [[Wektu Indonésia bagéyan Wétan (WIT)|WIT]].
Kawasan sing migunakaké sistem WITA yakuwi [[Sulawesi]], [[Bali]], [[Nusa Tenggara]], [[Kalimantan Kidul]], [[Kalimantan Lor]] lan [[Kalimantan Wétan]].
 
WITA padha karo wektu [[UTC]]+8.
31

besutan

Menu navigasi