Ayodhya: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
15 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké mg:Ayodhya
c (r2.7.1) (Bot: Ngowah lt:Ajodija dadi lt:Ajodhija)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké mg:Ayodhya)
[[ko:아요디아]]
[[lt:Ajodhija]]
[[mg:Ayodhya]]
[[ml:അയോദ്ധ്യ]]
[[mr:अयोध्या]]
62.367

besutan

Menu navigasi