Muhammad Yunus: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
23 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.6.5) (Bot: Nambahaké tk:Muhammed Ýunus
c (r2.6.5) (Bot: Nambahaké tk:Muhammed Ýunus)
[[ta:முகம்மது யூனுஸ்]]
[[th:มูฮัมหมัด ยูนูส]]
[[tk:Muhammed Ýunus]]
[[tr:Muhammed Yunus]]
[[uk:Мохаммад Юнус]]
2.721

besutan

Menu navigasi