Kategori:1289: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
24 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké ckb:پۆل:١٢٨٩
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké gl:Categoría:1289)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké ckb:پۆل:١٢٨٩)
[[br:Rummad:1289]]
[[bs:Kategorija:1289]]
[[ckb:پۆل:١٢٨٩]]
[[cs:Kategorie:1289]]
[[cy:Categori:1289]]
63.097

besutan

Menu navigasi