Leléwaning basa: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
29 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.6.5) (Bot: Nambahaké th:ภาพพจน์
c (r2.6.5) (Bot: Nambahaké th:ภาพพจน์)
[[sv:Stilfigur]]
[[ta:அணி இலக்கணம்]]
[[th:ภาพพจน์]]
[[tl:Tayutay]]
[[uk:Стилістична фігура]]
2.721

besutan

Menu navigasi