1518: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
12 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.6.5) (Bot: Nambahaké ta:1518
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké rue:1518)
c (r2.6.5) (Bot: Nambahaké ta:1518)
[[sv:1518]]
[[sw:1518]]
[[ta:1518]]
[[th:พ.ศ. 2061]]
[[tk:1518]]
2.721

besutan

Menu navigasi