Krisis Suèz: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
45 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
c (r2.7.1) (Bot: Nambahaké el:Κρίση του Σουέζ)
c (r2.6.5) (Bot: Nambahaké si:සූවස් අර්බුදය)
[[ru:Суэцкий кризис]]
[[sh:Suecka kriza]]
[[si:සූවස් අර්බුදය]]
[[sk:Suezská kríza]]
[[sl:Sueška vojna]]
2.721

besutan

Menu navigasi