Dhuwit: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
20 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké sa:धनम्
c (Bot: Nambahaké as:মুদ্ৰা)
c (Bot: Nambahaké sa:धनम्)
[[rue:Пінязї]]
[[rw:Ifaranga]]
[[sa:धनम्]]
[[sah:Харчы]]
[[scn:Dinaru (munita antica)]]
32.744

besutan

Menu navigasi