Bahrain: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gedhéné ora owah ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.2+) (Bot: Ngowah it:Bahrain dadi it:Bahrein
c (r2.7.2) (Bot: Nambahaké zea:Bahrein)
c (r2.7.2+) (Bot: Ngowah it:Bahrain dadi it:Bahrein)
[[io:Bahrain]]
[[is:Barein]]
[[it:BahrainBahrein]]
[[ja:バーレーン]]
[[ka:ბაჰრეინი]]
61.582

besutan

Menu navigasi