Ryan Giggs: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
18 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.2) (Bot: Nambahaké vo:Ryan Giggs
c (r2.7.1) (Bot: Nambahaké hy:Ռայան Գիգգս)
c (r2.7.2) (Bot: Nambahaké vo:Ryan Giggs)
[[uk:Раян Гіггз]]
[[vi:Ryan Giggs]]
[[vo:Ryan Giggs]]
[[zh:瑞恩·吉格斯]]
[[zh-yue:傑斯]]
2.031

besutan

Menu navigasi