Canberra: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
26 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.1) (Bot: Nambahaké pa:ਕੈਨਬਰਾ
c (Bot: Nambahaké za:Canberrah)
c (r2.7.1) (Bot: Nambahaké pa:ਕੈਨਬਰਾ)
[[or:କାନବେରା]]
[[os:Канберрæ]]
[[pa:ਕੈਨਬਰਾ]]
[[pdc:Canberra]]
[[pih:Canberra]]
9.872

besutan

Menu navigasi