Suruh walanda: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
16 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
Tidak ada ringkasan suntingan
 
== Khasiat ==
tanduran[[Tanduran]] kang kalebu jroning subkingdom [[Tracheobionta]] lan Kingdom Plantae (tanduran) iki bisa kanthi efektif nyerap [[formaldehida]] lan [[benzena]]. jroning wayah sedina, suruh walanda bisa nyerap 54% saka total benzena 0.156 ppm. kanggo formaldehida, saka 18 ppm diilangake watara 67%. sakliyane iku karbonmonoksida kang gedhene 113 ppm bisa diilangake nganti 75%. (ppm = parts per million). Formaldelhida yaiku senyawa kimia kang kabentuk saka bakaran zat kang ngandhut karbon lan kandhut jroning kebul kobongan alas, knalpot motor, lan kebul tembakau. nalika Benzenayaiku sawijining senyawa kimia kang dadi salah sawijining kompnen jroning minyak bumi lan dadi salah sawijining bahan petrokimia kang paling dhasar lan pelarut kang penting jroning donya industri.<ref>http://green.kompasiana.com/polusi/2013/01/10/bersahabat-dengan-perokok-di-rumah-berkat-sirih-belanda-523097.html</ref>
 
== Cathetan sikil ==
586

besutan

Menu navigasi