Kazakhstan: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gedhéné ora owah ,  7 taun kepungkur
c
r2.5.4) (Bot: Ngowah ceb:Kazakhstan dadi ceb:Kasahistan
c (r2.5.4) (Bot: Ngowah ceb:Kazakhstan dadi ceb:Kasahistan)
[[ca:Kazakhstan]]
[[ce:Казахийн Пачхьалкх]]
[[ceb:KazakhstanKasahistan]]
[[chr:ᎧᏌᎩᏍᏔᏂ]]
[[ckb:کازاخستان]]
1.513

besutan

Menu navigasi