Èslan: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
1 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.5.4) (Bot: Ngowah ceb:Iceland dadi ceb:Islandya
c (Bot: Nambahaké bxr:Исланд)
c (r2.5.4) (Bot: Ngowah ceb:Iceland dadi ceb:Islandya)
[[ca:Islàndia]]
[[ce:Исланди]]
[[ceb:IcelandIslandya]]
[[chr:ᎤᏁᏍᏓᎶᎢ]]
[[ckb:ئایسلەند]]
1.513

besutan

Menu navigasi